Kuidas meie toidulisandid ja maitseained valmivad?
Me väärtustame läbipaistvust ja usaldusväärsust kõiges, mida teeme. Täielik läbipaistvus tooraine päritolu ja tootmisprotsesside osas tagab, et saad alati toote, millele saad kindel olla. Seletame lahti kuidas meie toidulisandid ja maitseained valmivad.
Kust on meie seened pärit?
Paljud seente baasil toidulisandite müüjaid väidavad, justkui oleks nende tooted valmistatud metsast käsitsi korjatud seentest. See üldiselt osutub valeks(mõned erandid on, nagu näiteks chaga), sest ekstraheerimiseks vajalike koguste käsitööna metsast korjamine kergitaks toote hinnad klientidele vastuvõetamatuks ja nii palju seeni ei pruugi üldse leida.
Lisaks on looduslike seente kasutamine raskendatud, kuna seened omastavad kergelt raskemetalle ja muid toksilisi saasteaineid. Nende eemaldamine toorainest on kallis ning tülikas. Kõige kindlama ja puhtama toote saab seentest mis on kasvatatud seenefarmis.
Meie toodetes kasutatavad seened kasvavad Hiinas, Guizhou provintsis ning töötlemine toimub Shaanxi provintsis, Xi’Ani linnas. Hiinlased hakkasid seeni meditsiinilistel eesmärkidel laialdasemalt kasutama juba Mingi dünastia ajal, kui arendati esimesed shiitake seene kultiveerimise meetodid. See on pea 700 aastat tagasi. Nii pikk kasvatus ja kasutus kogemus teeb neist absoluutsed meistrid omal alal ning meie usaldame neid selles täielikult.
Toidulisandite tootmisprotsess
Testimine
Meie tooteid testitakse kahel korral. Enne töötlema hakkamist, et välistada saastunud tooraine kasutamist ning enne pakendamist, et veenduda toote kvaliteedis.
Sõelumine ja purustamine
Tooted sõelutakse, et eemaldada ebavajalikud orgaanilised osad. Peale seda tooraine purustatakse, et lihtsustada ekstraheerimisprotsessi.
Ekstraheerimine
Vees lahustuvad polüsahhariidid ekstraheeritakse 50-100 kraadises vees 1,5 kuni 5 tunni jooksul.
Filtreerimine
Ekstraheeritud vedelik filtreeritakse orgaanilisest massist eraldi tsentrifuugi abiga.
Puhastamine
Vedelast ekstraktist eemaldatakse ebavajalikud proteiinid, pigmendid ja oligosahhariidid jne.
Kontsentreerimine
Vedel ekstrakt kontsentreeritakse polüsahhariidide kergemaks eraldamiseks.
Kuivatus
Ekstrakt kuivatatakse pihustus tsentrifuugi meetodil 180-200 kraadi juures.
Sõelumine
Lõpptoode sõelutakse ühtlase konsistentsi tagamiseks.
Seasonings
Meie maitseainetega on asi natukene lihtsam, kuna nii pikka protsessi nad ei läbi. Tooraine korjatakse, testitakse, kuivatatakse, purustatakse ning segatakse meie retseptide järgi kokku. See protsess on üsna lihtne, seega pikemat peatükki me nende tootmise osas tegema ei hakka. Kuna maitseained toodetakse samas hoones ning osaliselt samade masinatega, siis oleme nende kvaliteedis täielikult kindlad.